Află ce trebuie să faci în contextul pandemiei COVID-19

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Ultimele informații oficiale

Comitetul Național pentru Situații de Urgență

Informare de presă - 09 ianuarie 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de ieri, 8 ianuarie, Hotărârea numărul 2 din 2021.

Distribuie pe

Printre prevederile din această hotărâre menționăm propunerea suspendării activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem on-line până la data de 7 februarie 2021, necesară emiterii ordinului de către ministrul Educației. 
De asemenea, a fost aprobată lista statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc epidemiologic crescut. 
Totodată a fost actualizată componența Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României. 

Vezi aici Hotărârea CNSU și anexele.

Distribuie pe